Llotja de Sils. Llotja de l’Automòbil i la Moto Antiga

4 i 5 de juny de 2022
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

VisitantsEntrada gratuita

+ informació

ExpositorsFes la teva reserva!

Inscriu-te

La Llotja 2019 en nombres:

+0
Visitants
0
Expositors
0
Mts. lineals

Moltes raons per venir al 2022 ...

La Llotja de Sils és la degana de les fires i mercats dedicats als Vehicles Antics que es celebren a la Península Ibèrica i per la seva participació d’expositors i afluència de públic esdevé la més important de les celebrades al sud d’Europa.

Amb els anys, la Llotja ha esdevingut no sols un gran espai de vendes i recanvis d’automoció històrica sinó també un lloc de referència dels contactes internacionals entre els aficionats. Durant els dies de la Llotja Sils és el centre de l’automoció antiga a Espanya. La concessió dels llocs destinats a la venda de begudes i menjars, són sempre donats a entitats culturals o benèfiques de Sils. La Llotja, que està inscrita dins del Calendari Oficial de Fires de la Generalitat de Catalunya, compta amb la col·laboració de l’Exm. Ajuntament de Sils i amb el suport de: Autódromo, AutoRetro Barcelona, Art i Gas, Clàssic Cover, Edicions Benzina, Hostal de la Selva, Motociclismo Clásico, Motos Clásicas, Petroselva, Plataformes Mòbils i Reinvac Ing.

Llotja News

Planell d’accés

La Llotja torna a l’aparcament de l’estació de Sils. Per arribar-hi fàcilment recomanem agafar la carretera C-63 des de l’encreuament de Sils – Vidreres, sortida 694 de la N-ll. Agafeu la C-63 direcció Sils. Després de passar per sota del pont de l’autopista veureu una corba a la dreta i al mig de la corba hi ha un carril per girar a l’esquerra. Agafi-ho i sortiu a l’esquerra, allí hi ha la senyalítica indicant Llotja de Sils VISITANTS EXPOSITORS. 
Si arribeu a Sils des de Les Mallorquines, heu de travessar tot Sils. Quan passeu per damunt de les vies del tren, la carretera gira a la dreta. En arribar a la següent corba, trobareu la sortida a la dreta. Agafeu-la i veureu al final del carrer l’entrada de la Llotja.

Si és visitant i segueix la senyalítica de l’organització, es trobarà amb un aparcament a pocs metres de l’entrada principal de la LLotja.

 • Organitza: Col·lecció d´Automòbils Salvador Claret

 • Dates: 4 i 5 de Juny de 2022

 • Horari: Dissabte de 9 a 20h i Diumenge de 9 a 14h
 • Lloc: Aparcament de la estació de tren de Sils.

Hotels i Restaurants a prop de la Llotja

Descobreix els voltants de Sils

Partners:

Inscriu-teEscull el teu espai

  Va estar vostè en l'anterior edició? SiNo

  Nombre i tipus d´espais que sol·licita. Obligatori marcar i fer reserva d'un espai.

  Espai exterior de 8 x 3 mts. (24 m2) 135€ (IVA inclòs)

  Espai exterior de 4 x 3 mts. (12 m2) 95€ (IVA inclòs)

  Preus amb l'IVA inclòs (10%)

  Sols és valida la inscripció un cop rebuda la transferència.

  Pagament per mitjà de transferència bancària a nom de Col·lecció d´Automòbils Salvador Claret.

  NOTA LEGAL

 • L'Organització es reserva el dret d'admissió a les persones o empreses que ho cregui convenient.
 • El dissabte i el diumenge en les hores d'obertura al públic, no és permès l'accés de cap vehicle a l'interior de la LLotja i està prohibida la circulació amb vehicles en el seu interior.
 • En cas de mal temps o poca afluència de visitants, la Llotja no es suspenderà.
 • L'Organizació declina tota responsabilitat en relació als danys que es puguin ocasionar en el material exposat degut a les condicions meteorològiques, robatoris, etc.
 • No s'admetran a la venda vehicles construïts a partir de 1985, si no tenen interès de col.lecció.
 • L'expositor és l'unic responsable del material exposat per a la venda o en exposició, sigui o no de la seva propietat.
 • El pagament per a la participació com a venedor a la LLotja es realitza únicament per mitjà de transferència bancària.
 • Les inscripcions es tancaran el dia 15 de maig de 2022.
 • He llegit i accepto la nota legal.