Visites

Entrada general 6€
Entrada junior (menys de 14 anys) 3€
Entrada col·lectiva de més de 12 persones, visita comentada,  contactar amb nosaltres. Per saber preu, concertar visites i reserves podeu fer-ho trucant al 650853036 o al 972 85 30 36 o amb un correu a info@casc.cat.
*Contactar per concretar horaris.

Visita comentada

La CASC, és un loc especialment indicat per ser visitat per Clubs d’aficionats, tant a les motocicletes com als automòbils de col·lecció.

En les visites de Clubs, la CASC ofereix la possibilitat d’aparcar els vehícles en l’espai ajardinat del museu i complementar la visita amb els diferents caterings que podem oferir.

Dies i horaris d’obertura

De dimarts a dissabtes, de 11 a 16 hores
Diumenges i festius de 11 a 14 hores.
Per concertar visites podeu fer-ho trucant al 650853036 o al 972 85 30 36 o amb un correu a info@casc.cat.

Visites escolars

Entrada col·lectiva per a escoles (visita guiada) 2,80€
*Contactar per concretar horaris.

Es aconsellable disposar del Quadern Didàctic nº 8 del mNACTEC «L’Automòbil, el vehicle del segle XX» o bé dels temes que la CASC ofereix en els seus Quaderns pedagògics. Es poden baixar en format PDF.

Visites especialitzades

És un servei de la CASC que s’ofereix a centres d’estudis, escoles, universitats, etc. per desenvolupar una temàtica concreta o un estudi a realitzar dins l’àmbit de l’automoció.

*Contactar per concretar temes, horaris i preus.

Emplaçament i com arribar-hi

La CASC es troba al costat de l’autovia A2, en el km. 698 (sortida 697) a 4 km. del municipi de Sils, just al costat de l’Hostal del Rolls.

Si es viatja per l’autopista AP7, la CASC es troba entre les sortides 9 (Massanet-Lloret de Mar-Sant Feliu) i la 8 (Aeroport-Riudellots de la Selva). A la sortida de l’autopista agafar la Autovia A2 i sortir a la sortida 697 (Mallorquines – Hostalric), la Col·lecció esta a uns 200 mtes d’aquesta sortida al costat esquerre de l’Hostal del Rolls.

*Mira-ho en el mapa
Descobreix els voltants de Sils