Dies i horaris d’obertura

De dimarts a diumenge, de 11 a 14 hores

Visites

Entrada general 6€
Entrada junior (menys de 14 anys) 3€
Visita guiada, entrada general mes 25 € amb un màxim 20 persones.

Visites escolars

*Entrada col·lectiva per a escoles (visita guiada) 3€
*Cal concertar prèviament la visita.

En les visites escolars és aconsellable disposar del Quadern Didàctic núm. 8 del mNACTEC «L’Automòbil, el vehicle del segle XX» o bé dels temes que la CASC ofereix en els seus Quaderns pedagògics. Es poden baixar en format PDF en aquesta mateixa web.

Visites de Clubs

En les visites de Clubs, la CASC ofereix la possibilitat d’aparcar els vehicles dins de l’espai enjardinat de la Col·lecció i complementar la visita si se sol·licita amb els diferents càterings que podem oferir servits a les nostres instal·lacions…

*Cal concertar preu final i dia i hora de la visita.

Visites especialitzades

És un servei de la CASC que s’ofereix a centres d’estudis, escoles, universitats, etc. per desenvolupar una temàtica concreta o un estudi a realitzar dins l’àmbit de l’automoció.

*Cal contactar per concretar temes, horaris i preus.

Emplaçament i com arribar-hi

La CASC es troba al costat de l’autovia A2, en el km. 698 (sortida 697) a 4 km. del municipi de Sils, just al costat de l’Hostal del Rolls.

Si es viatja per l’autopista AP7, la CASC es troba entre les sortides 9 (Massanet-Lloret de Mar-Sant Feliu) i la 8 (Aeroport-Riudellots de la Selva). A la sortida de l’autopista agafar la Autovia A2 i sortir a la sortida 697 (Mallorquines – Hostalric), la Col·lecció esta a uns 200 mtes d’aquesta sortida al costat esquerre de l’Hostal del Rolls.

*Mira-ho en el mapa