Llotja de Sils. Llotja de l’Automòbil i la Moto Antiga

ExpositorsFes la teva reserva!

ExpositoresHaz tu reserva!

ExpositeursFaire votre réserve!

ExpositorsYour reservation!

1 i 2 de juny de 2024
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

La Llotja 2023 en xifres:

+0
Visitants
0
Expositors
0
Mts. lineals

Moltes raons per venir el 2024 ...

La Llotja de Sils és la degana de les fires i mercats dedicats als Vehicles Antics que es celebren a la Península Ibèrica i per la seva participació d’expositors i afluència de públic esdevé la més important de les celebrades al sud d’Europa.

Amb els anys, la Llotja ha esdevingut no sols un gran espai de vendes i recanvis d’automoció històrica sinó també un lloc de referència dels contactes internacionals entre els aficionats. Durant els dies de la Llotja Sils és el centre de l’automoció antiga a Espanya. La concessió dels llocs destinats a la venda de begudes i menjars, són sempre donats a entitats culturals o benèfiques de Sils. La Llotja, que està inscrita dins del Calendari Oficial de Fires de la Generalitat de Catalunya, compta amb la col·laboració de l’Exm. Ajuntament de Sils i amb el suport de: Art i Gas, Clàssic Cover, Discaroil, F.C.V.H., F.E.V.A., Hostal de la Selva, Petroselva, Plataformes Mòbils i Reinvac Ing., The Main Restaurant.

Llotja News

Llotja de Sils nota oficial de premsa

7 de febrero de 2024|

XLIV Llotja de l’Automòbil i la Moto Antiga a Sils Organitza Col·lecció d´Automòbils Salvador Claret Dades 3 i 4 de juny de 2023 Lloc on es va celebrar Aparcament de l'Estació de ferrocarril de [...]

Planell d’accés

La Llotja torna a l’aparcament de l’estació de ferrocarrils de Sils. Per arribar-hi fàcilment recomanem agafar la carretera C-63 des de l’encreuament de Sils – Vidreres, sortida 694 de la N-ll. Agafeu la C-63 direcció Sils. Després de passar per sota del pont de l’autopista veureu una corba a la dreta i al mig de la corba hi ha un carril per girar a l’esquerra. Agafi-ho i sortiu a l’esquerra, allí hi ha la senyalítica indicant Llotja de Sils VISITANTS EXPOSITORS.
Si arribeu a Sils des de Les Mallorquines, heu de travessar tot Sils. Quan passeu per damunt de les vies del tren, la carretera gira a la dreta. En arribar a la següent corba, trobareu la sortida a la dreta. Agafeu-la i veureu al final del carrer l’entrada de la Llotja.

Si és visitant i segueix la senyalítica de l’organització, es trobarà amb un aparcament a pocs metres de l’entrada principal de la LLotja.

  • Organitza: Col·lecció d´Automòbils Salvador Claret

  • Dates: 1 i 2 de Juny de 2024

  • Horari: Dissabte de 9 a 20h i Diumenge de 9 a 14h
  • Lloc: Aparcament de la estació de ferrocarrils de Sils.

Hotels i Restaurants a prop de la Llotja

Descobreix els voltants de Sils

Partners: