La FIVA (Federació Internacional de Vehicles Antics) ha obert les inscripcions pel seu concurs anual de creativitat per a joves.

En aquesta edició,  es convida als joves aficionats als vehicles històrics a enviar fotografies, esbossos, pintures, il·lustracions o vídeos sobre el tema «Restaurar la passió».
Després de l’èxit del concurs de l’any passat, celebrerem de nou el Dia Internacional de la Joventut de les Nacions Unides el 12 d’agost amb un concurs de creativitat, va dir Nataša G. Jerina, vicepresidenta de la FIVA. El concurs esta dirigit principalment a joves menors de 18 anys, no obstant això, creiem que la joventut és un estat d’ànim i no un número, per això hem tornat a incloure una categoria per a entusiastes més madurs.
Si hi ha un missatge positiu que FIVA pot treure d’aquesta pandèmia, és el regal preciós d’un temps d’oci. El temps dedicat a tornar al garatge, embrutar-se les mans, compartir rialles i participar en la restauració ha pres moltes formes en aquest any, no només el temps dedicat a restaurar els nostres vehicles històrics, sinó també els vincles que hem reconstruït amb les persones que estimem.
Així que … us convidem a compartir una fotografia, un esbós / pintura / il·lustració o vídeo de com heu «restaurat la passió » d’aquest any amb el vostre vehicle històric, interpretant el tema de la manera més creativa possible.
La competició FIVA 2021:
Categoria 1: Fotografia
Categoria 2: Esbós / pintura / il·lustració
Categoria 3: vídeo
Les participacions es dividiran en tres grups d’edat: de 5 a 11 anys; 12 a 17 anys; i de 18 anys i més.
Els guanyadors de cada categoria es promocionaran als llocs de xarxes socials FIVA mitjançant els hashtags #fiva_classic #historic_vehicles #culture #youth #internationalyouthday # 2021youth. Els seus treballs es presentaran a l’Assemblea General de FIVA que se celebrarà al novembre i rebran un llibre FIVA, una placa de vehicles FIVA i un diploma de reconeixement. A més, els socis mundials de FIVA com Glasurit, Motul o  Pirelli,  premiaran els guanyadors amb un petit obsequi.
El formulari d’inscripció, que el teniu al final els formularis emplenats, així com la pròpia obra d’art, s’han d’enviar a fivayouthday2021@fiva.org amb copia al secretari@fiva.org abans de finalitzar el mes. Tots els treballs presentats estan subjectes a la condició que FIVA pugui fer servir el material amb finalitats promocionals i informatives, si ho considera convenient, i sense cap obligació envers el participant/s o creador/s del treball. En el cas que els treballs infringeixin els drets d’autor, la privadesa o altres drets d’un tercer, el participant/s  indemnitzarà FIVA de qualsevol indemnització que FIVA degui a tercers.
Els guanyadors de cada categoria s’anunciaran el 30 de setembre de 2021.

Click here to download the entry form!